Kanal D izle Star Tv izle Atv izle Show Tv izle Fox Tv izle TRT 1 izle NTV Spor izle Kral Tv izle A Haber izle Tv8 izle NTV izle CNN izle Samanyolu izle Tjk Tv izle Yumurcak Tv izle

Traktör Dereye Uçtu: 1 Ölü, 17 Yaralı


Gaziantep'in Araban İlçesinde Antep Fıstığı Yüklü Olan ve Tarın İşçilerini Taşıyan Traktör'ün Devrilmesi Sonucu 1 Kişi Hayatını Kaybederken, 17 Kişi İse Yaralandı

Gaziantep'in Araban ilçesinde Antep fıstığı yüklü olan ve tarım işçilerini taşıyan traktörün dereye uçması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 17 kişi de yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Beydilli köyünden Araban ilçesi istikametine gelen A.R.D. yönetimindeki 27 KA 421 plakalı traktör, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye uçtu. Yaklaşık bin metre yükseklikten taklalar atarak aşağıya uçan traktörde bulunan tarım işçileri dere kenarına saçılarak ağır yaralanırken, traktör sürücüsü ise olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı 17 tarım işçisi olay yerine gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılırken, tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 

Öte yandan, Araban ilçesinde bir ambulansın bulunması ve bunun da yetersiz kalmasından dolayı devreye giren AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, çevre illerden bölgeye ambulans takviyesinde bulundu. 



 




 



 


Haber ve Resimler Dha'ya Aittir.





gallery