Kanal D izle Star Tv izle Atv izle Show Tv izle Fox Tv izle TRT 1 izle NTV Spor izle Kral Tv izle A Haber izle Tv8 izle NTV izle CNN izle Samanyolu izle Tjk Tv izle Yumurcak Tv izle

Gaziantep'te Fuhuş Operasyonu

Şanlıurfa Otoyolu'nda fuhuş yaptığı ileri sürülen 2 kadın ve müşteri olduğu sanılan 2 erkek, polis tarafından yapılan operasyonla gözaltına alındı

Kadınların üzerinde bulunan 2 bin 250 liraya polis tarafından el konuldu. Otoban kenarında fuhuş yapmak amacıyla kamyon sürücülerini durdurarak pazarlık yapan kadınlar daha önce görüntülenmişti.

Şanlıurfa Otoyolu'nda fuhuş yapıldığı bilgisini alan Ahlak Büro Amirliği, otoyolda fuhuş yapan kişileri incelemeye aldı. Otoyolda fuhuş yaptıktan sonra taksi ile Gaziantep'e giden 2 kadın, gece Gaziantep'e dönecekleri zaman polis tarafından yapılan operasyon ile gözaltına alındı. 

2 kadın ve müşterisi olduğu ileri sürülen 2 erkek, sağlık kontrolü için Şanlıurfa Eğitim Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından ifade için Ahlak Büro Amirliği'ne götürüldü.

gallery