Kanal D izle Star Tv izle Atv izle Show Tv izle Fox Tv izle TRT 1 izle NTV Spor izle Kral Tv izle A Haber izle Tv8 izle NTV izle CNN izle Samanyolu izle Tjk Tv izle Yumurcak Tv izle

Çöp Konteynırlarına temizlik!

Şehitkamil Belediyesi temizlik anlayışını cadde ve kaldırım temizleme anlayışından çıkararak vatandaşların sağlığını ön planda tutan çalışmalara imza atıyor. Daha önce yaptığı uygulama ile pedallı çöp konteynırlarını devreye sokan Şehitkamil Belediyesi şimdide bu konteynırların temizliği için ayrı bir ekiple çalışma yapıyor.

Şehitkamil Belediyesine ait konteynır yıkama ve dezenfekte ekibi sokak sokak dolaşarak caddelere bırakılmış çöp konteynırlarını dezenfektesini yapıyor. Her gün yüz adet konteynırı temizleyip dezenfekte eden ekip, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Biyolojik olarak doğada çözülebilen, doğaya ve insan solunum yollarına herhangi bir olumsuz etkisi olmayan maddelerle yapılan temizlik çalışmaları konteynırların temiz ve bakımlı olmasını sağlıyor.

Yapılan çalışmaları büyük bir merakla inceleyen ve temizlik ekiplerinden bilgi alan vatandaşlar, “Yapılan bu çalışmayı görünce merak ettim. Acaba sıkılan bu malzemenin insan sağlığına bir etkisi var mı diye. Yok cevabını alınca çok memnun oldum. Belediyemiz tarafından yapılmış güzel bir çalışma. Çünkü burada insanlar çöp konteynırlarına çöplerini bırakırken mikrop bulaşabilir. Fakat bu çalışma ile konteynırlar dezenfekte ediliyor. Ayrıca pedallı konteynırlar sayesinde insanın eli de değmiyor. Belediyemize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

gallery