Kanal D izle Star Tv izle Atv izle Show Tv izle Fox Tv izle TRT 1 izle NTV Spor izle Kral Tv izle A Haber izle Tv8 izle NTV izle CNN izle Samanyolu izle Tjk Tv izle Yumurcak Tv izle

Dolandırıcılık Yaptığı İddia Edilen 3 Kişi Gözaltına Alındı


Gaziantep polisi Gaziantep'ten başka illeri arayarak kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptığı iddia edilen 3 kişiyi gözaltına aldı.

Gaziantep polisi Gaziantep'ten başka illeri arayarak kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptığı iddia edilen 3 kişiyi gözaltına aldı.
Edinilen bilgiye göre Eskişehir'de bir vatandaşı cep telefonuyla arayan şahısların 'Emniyetten arıyoruz, eşinizin kimlik numarası terör örgütü tarafından ele geçirilmiş, şahısları yakalamak için verdiğimiz hesap numarasına para yatırmanız gerek' diyerek müştekiyi banka şubesine yönlendirdi. Bankaya 12 bin 700 TL havale yaptırılması istenen şahıs dolandırıldığını anlayınca durumu polise bildirdi. Konuyla ilgili bilgilendirilen Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri Gaziantep'te bulunan şahısları kısa sürede tespit ederek banka hesabına da savcılık kararıyla bloke koydu. Eskişehir'de bulunan mağdur vatandaşın 6 TL'si geri alınırken olayla ilgili S.T., M.O. ve S.A. gözaltına alındı.
Aynı şekilde Adana'da yaşayan bir vatandaştan 13 bin 800 TL dolandıran bir şahısta Şehitkamil Devriye Ekipleri tarafından yakalandı. Bu olayla ilgilide gözaltına alınan A.K. diğer üç şahısla birlikte adliyeye sevk edildi.

gallery