Kanal D izle Star Tv izle Atv izle Show Tv izle Fox Tv izle TRT 1 izle NTV Spor izle Kral Tv izle A Haber izle Tv8 izle NTV izle CNN izle Samanyolu izle Tjk Tv izle Yumurcak Tv izle

Şahinbey Belediyesi, 37. Sosyal Tesisini Hizmete Açtı


Şahinbey Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 37.sosyal tesis olan Beybahçe Sosyal Tesisi ve çocuk oyun merkezi hizmete açıldı.

Şahinbey Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 37. sosyal tesis olan Beybahçe Sosyal Tesisi ve çocuk oyun merkezi hizmete açıldı.
Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, törendeki konuşmasında, 13 sosyal tesisin yapımının da devam ettiğini belirtti.
Tesiste taziye evlerinin de bulunduğunu belirten Tahmazoğlu, "Çocuk oyun merkezimizde 5-12 yaş guruplarındaki çocuklarımıza haftalık 3 saat eğitim verilecek. Tesisimizde etkinlikler düzenlenmesinin yanı sıra çeşitli konularda eğitim de verilecek. Mahalle halkımızın sosyal tesisimizi güzel günlerde kullanılmasını diliyorum" dedi.
Ak Parti Milletvekili Ali Şahin ise "Bizler Şahinbey'de sosyal tesis açılışlarına katılmaktan bıktık, başkanımız sosyal tesisleri yapmaktan bıkmadı. En güzel hizmetleri sunmak için adeta gece gündüz çalışan Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum" görüşlerini dile getirdi.
Sosyal tesisin açılışına, Ak Parti milletvekilleri Ali Şahin, Halil Mazıcıoğlu ve Mehmet Sarı, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı Osman Toprak, İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Üzücü ile çok sayıda davetli katıldı.
Protokol üyeleri, konuşmaların ardından sosyal tesisi ve çocuk merkezini gezdikten sonra hizmete açtı.

gallery